Αγαπητοί συνάδελφοι,

οι Επιτροπές Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας για τις Σχολές Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) στελεχώνονται κυρίως από Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων μαθητών για τις ΣΕΦΑΑ αποτελούν ένα επιπλέον εξεταζόμενο μάθημα και πρέπει να διεξάγονται με τους όρους αξιοπιστίας και ασφαλιστικές δικλείδες όμοιες με τα υπόλοιπα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα. Δεδομένων των παραπάνω, θα πραγματοποιηθεί σχολή επιμόρφωσης των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών για συμμετοχή στις εν λόγω επιτροπές με θέμα: «Προσεγγίζοντας τους κανονισμούς των πρακτικών δοκιμασιών υποψηφίων για τις Σ.Ε.Φ.Α.Α.».

Η σχολή θα πραγματοποιηθεί: α) διαδικτυακά στις 14 Απριλίου 2021 και ώρες 18.00-20.30 και β) δια ζώσης σε συνθήκες προσομοίωσης σε ημερομηνία που θα οριστεί εντός του Μαΐου ή και αρχές Ιουνίου (εξαρτάται από τις συνθήκες λόγω COVID-19), στο χώρο που διενεργούνται οι πρακτικές δοκιμασίες της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης (Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων).


Στόχος της σχολής είναι η αναβάθμιση/επικαιροποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών ΦΑ, για τις ανάγκες της άψογης λειτουργίας των Επιτροπών της Διεύθυνσής μας, που λόγω της συγκυρίας του
Covid-19, διέπονται και από πρόσθετα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Θα διδάξουν οι κ.κ.:

  • Τασιόπουλος Αλκίνοος, του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Πιερίας και
  • Τασκούδης Αναστάσιος, προπονητής και κριτής Κολύμβησης

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σύνδεσμο https://forms.gle/MvYVJuTGASUSzjXY8 έως και την Παρασκευή 9 Απριλίου.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν εγκαίρως λεπτομέρειες για τη συμμετοχή τους.