Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την αριθμ. πρωτ. 21713/10-11-2021 απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας μου ανατέθηκε η επιστημονική ευθύνη των εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής (Ε.Φ.Α.) της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Ευελπιστώ και δεσμεύομαι για γόνιμη, ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία.

Όπως γνωρίζουμε, η ΦΑ στοχεύει στην ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη του μαθητή, με την επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων στον κινητικό, γνωστικό, συναισθηματικό και κοινωνικό τομέα. Απώτερος σκοπός είναι οι μαθητές να συμμετέχουν συστηματικά σε φυσικές δραστηριότητες για «δια βίου άσκηση για υγεία και ποιότητα ζωής». Από όλες και όλους εμάς συνολικά αλλά και την κάθε μια και τον καθένα ξεχωριστά, εξαρτάται η επίτευξη του προαναφερόμενου σκοπού της ΦΑ, ώστε να αυξηθεί η αξιολογική βαρύτητα του μαθήματος στη συνείδηση των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών και να κατακτήσει η ΦΑ τη σημαντική θέση που της αξίζει στην εκπαίδευση των παιδιών.

Για να γνωριστούμε, για να καταγράψουμε τις πιθανές επιμορφωτικές ανάγκες αλλά και για να αλληλεπιδράσουμε/συζητήσουμε για τη Φυσική Αγωγή του 21ου αιώνα σας καλώ σε επιμορφωτική διαδικτυακή συνάντηση την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και ώρα 13.15΄-14.00΄.

Για τη συμμετοχή σας στη συνάντηση χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο (πατώντας ctrl+κλικ) https://minedu-primary2.webex.com/meet/ovasilia

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο γραφείου: 2310 643065   Κινητό τηλέφωνο: 6947 691577   Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.