Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

απευθύνομαι σε εσάς τους Αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ συναδέλφους καθώς και στους Αναπληρωτές συναδέλφους επειδή δεν γνωρίζω το επίπεδο των ψηφιακών δεξιοτήτων σας για να ανταποκριθείτε με επιτυχία στην Εξ Αποστάσεως διδασκαλία της Φυσικής Αγωγής, όταν και εάν αυτό χρειαστεί. Για όσες και όσους από εσάς θεωρείτε ότι θα ήταν χρήσιμη η συμμετοχή σας σε διαδικτυακό σεμινάριο της χρήσης της WEBEX και της δημιουργία ψηφιακών τάξεων e-me και   eclass σας   καλώ σε διαδικτυακή επιμόρφωση την Παρασκευή 6   Νοεμβρίου και ώρα 18.00’-20.00’. Για τη συμμετοχή σας στην επιμόρφωση ακολουθήσετε το σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/82197128441?pwd=M1V6Y3FTSnI1TC9CS3h2TTNWR1dGUT09 

Στην επιμόρφωση θα παρουσιαστεί η χρήση της WEBEX καθώς και η δημιουργία ψηφιακών τάξεων στις πλατφόρμες e-me και eclass.

Για την προετοιμασία σας στην επιμόρφωση, σας επισυνάπτω και σχετικό υλικό το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε. Επίσης για την ενημέρωσή σας, επισυνάπτω αρχειοθήκη ψηφιακού υλικού και άλλα έγγραφα που μπορείτε να αξιοποιήσετε για την Εξ Αποστάσεως Διδασκαλία του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Εάν έχετε δυσκολίες σύνδεσης μπορείτε αν συμβουλευθείτε τις συνημμένες οδηγίες.