Αγαπητές, αγαπητοί συνάδελφοι,

στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 2ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας, Πράξη 19η/12-11-2020), και σε συνεργασία με τους ΣΕΕ ΠΕ11 των 17 ΠΕΚΕΣ (2ο,3ο,4ο,5ο,6ο Αττικής, Ηπείρου, 1ο, 3ο και 4ο Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Αν. Μακεδονίας-Θράκης, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, 1ο Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου) και το Εργαστήριο Αθλητικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής Φυσικής Αγωγής, ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ, συνδιοργανώνεται ιστοσεμινάριο για τους/τις εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11, Φυσικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 και ώρες 17:30-19:30.

Θέμα: Η ενίσχυση των γνωστικών λειτουργιών εντός και δια μέσου του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Εισηγήτρια: Δανιά Ασπασία, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση (live-streaming) μέσω του YouTube, στη διεύθυνση https://youtu.be/Z30YyXzvQZI, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτημάτων στο chat.

Η συμμετοχή των συναδέλφων είναι προαιρετική.

Την τεχνική υποστήριξη του σεμιναρίου έχει αναλάβει το ΠΕΚΕΣ Κρήτης.