Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της επιμόρφωσης που υλοποιήθηκε την προηγούμενη σχολική περίοδο, για τα καθήκοντα των μελών της γραμματείας στα σχολικά πρωταθλήματα, θα υλοποιηθεί διαδικτυακή σχολή επιμόρφωσης καθηκόντων γραμματείας κριτών στην καλαθοσφαίριση. Θα υλοποιηθούν 3 δίωρες τηλεσυναντήσεις και συγκεκριμένα στις 11, 18 και 25 Νοεμβρίου 2020 και ώρες 17.00΄-19.00΄. Θα γίνει αναλυτική εκμάθηση: α) καθηκόντων σημειωτή, συμπλήρωσης του φύλλου αγώνα, β) καθηκόντων του χρονομέτρη και του χειριστή των 24 δευτερολέπτων και γ) των σημάτων των διαιτητών στην επικοινωνία τους με τη γραμματεία.

Στόχος της σχολής είναι η επαγγελματική ανάπτυξη και η αναβάθμιση/επικαιροποίηση των δεξιοτήτων των Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής (ΕΦΑ) τόσο για προσωπική χρήση (εκτός υπηρεσίας) αλλά βεβαίως και για τις ανάγκες διεξαγωγής των δραστηριοτήτων σχολικού αθλητισμού και πανελλήνιων πρωταθλημάτων της Διεύθυνσής μας. Θα διδάξουν οι κ. κ. Γκιουζέλης Γεώργιος, Τσακίρης Γεώργιος και Κούλιας Γεώργιος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Συνάδελφοι, η προσωρινή αναστολή διεξαγωγής σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στην αναβάθμιση των επαγγελματικών δεξιοτήτων μας. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης η οποία και θα αποτελεί κριτήριο για τη στελέχωση των μελών της γραμματείας στους σχολικούς αγώνες.

Δήλωση συμμετοχής στη διαδικτυακή σχολή επιμόρφωσης μπορείτε να κάνετε έως Παρασκευή 6 Νοεμβρίου ώρα 15.00 στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/oEkjXznqhYwwemf26