ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε επιμορφωτικό σεμινάριο «Διαχείριση προβλημάτων τάξης-Καθορισμός ορίων συμπεριφοράς μαθητών/τριών»

ΣΧΕΤ.: 1. Το με αριθμ. πρωτ.  5669/15-0302019  έγγραφο της Π.Δ.Ε. Κ. Μακεδονίας με θέμα «Έγκριση επιμορφωτικού σεμιναρίου».

2. Το με αριθμ. πρωτ. 349/06-12-2018 έγγραφό μας.

Σας προσκαλούμε σε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Διαχείριση προβλημάτων τάξης-Καθορισμός ορίων συμπεριφοράς μαθητών/τριών», την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και ώρα 08:30 έως και 10:00 π.μ., στο 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης. Το σεμινάριο απευθύνεται 1. στους/στις εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου (ενδοσχολική επιμόρφωση) 2. σε εκπαιδευτικούς των άλλων σχολικών μονάδων παιδαγωγικής ευθύνης του Σ.Ε.Ε. Α. Χαρίση (έναν/μία από κάθε σχολείο-διασχολική επιμόρφωση).

Η επιμορφωτική δράση διοργανώνεται από τον Συντονιστή Ε.Ε. Εκπαίδευσης για την Αειφορία του 3ου ΠΕ.ΚΕ.Σ. Κ. Μακεδονίας  σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης κ. Σοφία Σκούμπα-Πατσαρίκα,  μετά από διερεύνηση επιμορφωτικών αναγκών και σχετικό αίτημα του 1ου Γυμνασίου,  στα πλαίσια της ΄΄κοινότητας μάθησης΄΄ των σχολείων παιδαγωγικής ευθύνης του Σ.Ε.Ε.. Θα υλοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο και για τους συμμετέχοντες και χωρίς να διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων κατά τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου στα σχολεία, με βάση το παρακάτω πρόγραμμα:

-Χαιρετισμός

-Χατζησταύρου Άννα, εκπαιδευτικός του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης:, 15΄εισήγηση: «Καλές πρακτικές ως προς τη διαχείριση της συμπεριφοράς μαθητών/τριών»

-Χαρίσης Αθανάσιος, Σ.Ε.Ε. και Τσαβέλη Αγγελική, ψυχολόγος του Γ.Ν. Κατερίνης, Βιωματικό Εργαστήριο: «Διαχείριση προβλημάτων τάξης-Καθορισμός ορίων συμπεριφοράς μαθητών/τριών».

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθύντριες/ντές να ενημερώσουν όλους τους/τις εκπαιδευτικούς και να διευκολύνουν έναν/μία εκπαιδευτικό από κάθε σχολείο, ώστε να συμμετάσχει στην επιμορφωτική δράση.