Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας σε Επιμορφωτική Ημερίδα Αειφορίας

      Ο Συντονιστής Ε.Ε. Εκπαίδευσης για την Αειφορία του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανάσιος Χαρίσης και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, συνδιοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα Αειφορίας με τίτλο:

«Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία – Φιλοζωία - Ευημερία»

την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρες 12:30-16:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου της Αλεξάνδρειας.

Πρόγραμμα

12.30-12.45 Προσέλευση-Χαιρετισμοί

 

12.45-14.15 Παράλληλα εργαστήρια

«Κινηματογράφος και σχολείο: Εργαστήριο Κινούμενης Εικόνας», Ελένη Δημητριάδου, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Ημαθίας.  

 

«Ο διαμεσολαβητικός ρόλος του σκύλου - Δασκάλου στην εκπαιδευτική διαδικασία. Παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ.», Εργαστήρι για τη Φιλοζωία, Αικατερίνη Παπαποστόλου, Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας και ιδρύτρια της ομάδας Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων)

 

14.15-14.30 Συζήτηση

 

14.30-15.00 «Η φύση διδάσκει και θεραπεύει: παρουσίαση ενός καινοτόμου προγράμματος», Αθανάσιος Χαρίσης, Σ.Ε.Ε. Εκπαίδευσης για την Αειφορία, 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας

 

15.00-15.30 «Εκπαιδευτικά προγράμματα της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας», Ελένη Δημητριάδου, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Ημαθίας

15.30-16.00 Συζήτηση-συμπεράσματα

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/wk2z4oz μέχρι και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.