ΘΕΜΑ: « Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτικό σεμινάριο για την Αειφορία»

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις των άρθρων 4 και 5 του ν. 4547/2018 «Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις».
  2. Την 158733/ΓΔ4 Υπουργική Απόφαση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (ΦΕΚ 4299/27-09-2018) με θέμα: «Ενιαίος Κανονισμός Λειτουργίας των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) και ειδικότερα καθήκοντα και αρμοδιότητες των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου»
  3. Τις διατάξεις του άρθρου 17 του ΠΔ 79/2017 όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 23 του ν. 4559/2018

Το 4ο ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, οι οποίοι έχουν καταθέσει και υλοποιούν εκπαιδευτικά προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων, στην επιμορφωτική δράση με θέμα:

«Το παιδαγωγικό πλαίσιο της εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Αγωγή Υγείας, Πολιτιστικά θέματα). Το πώς και το γιατί»

Η υλοποίηση της δράσης έχει ανατεθεί στη συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου για την εκπαίδευση για την Αειφορία κα. Στυλιανού Πασχαλίνα με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τις βασικές επιδιώξεις και τα χαρακτηριστικά της εκπαίδευσης για την Αειφορία.

Η δράση θα υλοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2020 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και θα διαρκέσει από τις 12.00 έως και τις 14.00.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScH8rkbE_ytNFBOwf0nBWkihpkjjrNa8K8aoGbx_48_BwWeOw/viewform?usp=pp_url

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχής 21/2/2020.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες και Προϊστάμενοι/ες να διευκολύνουν τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών με τυχόν αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο να παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Με ευθύνη των Διευθυντών/τριών και Προϊσταμένων των Σχολικών Μονάδων να λάβουν άμεσα γνώση οι εκπαιδευτικοί των σχολείων τους.

  

Ο Οργανωτικός Σ.Ε.Ε. του 4ου ΠΕΚΕΣ

                                                                                                            

                                                                                                             ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΑΜΑΣ