Αγαπητές/οι συνάδερφοι,

σας προσκαλώ στην επιμορφωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12.00-14.00 στο 1ο ΔΣ Πολυγύρου.  

Τα θέματα της επιμορφωτικής συνάντησης θα είναι τα εξής:

  • «Θέματα διδακτικής και καλές πρακτικές στη διδασκαλία της Πληροφορικής στο Δημοτικό Σχολείο», Εισηγήτρια: Αλεξούδα Γεωργία, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής ΠΕ86 1ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας
  • «Ηλεκτρονική κοινότητα μάθησης των εκπαιδευτικών Πληροφορικής Α/θμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής: Σκέψεις, εμπειρίες και προτάσεις», Εισηγήτρια: Αλεξούδα Γεωργία, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής ΠΕ86 1ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας
  • «Προτάσεις διδασκαλίας για την Πληροφορική στο Δημοτικό Σχολείο», Εισηγήτρια: Στέλλα Καραπυλάφη, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής 1ου ΔΣ Πολυγύρου.

Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν την επιμορφωτική συνάντηση παρακαλούνται μέχρι την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 να συμπληρώσουν τη φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://forms.gle/56kB3jUnJ3D9PDAE9

Παρακαλούνται οι κ.κ Διευθυντές/ντριες να διευκολύνουν τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών. Η μετακίνησή τους δεν θα βαρύνει το Δημόσιο.

                                                              

Με εκτίμηση,

Δρ Αλεξούδα Γεωργία

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής ΠΕ86

1ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας