Αξιότιμοι/ες κ. Διευθυντές/ντριες,

το 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνει πρόσκληση στα σχολεία σας για να συμμετέχουν στο Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο». Διευκρινίζουμε ότι στο Θεματικό Δίκτυο μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων. Όσα σχολεία έχουν ήδη ενταχθεί στο Θεματικό Δίκτυο τα προηγούμενα σχολικά έτη, δεν χρειάζεται να δηλώσουν εκ νέου συμμετοχή.

Στη Διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα «Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο Ασφάλεια στο Διαδίκτυο- Ο ρόλος του Πρεσβευτή, Διευθυντή και Εκπαιδευτικού και η συμμετοχή τους στο Δίκτυο» που υλοποιήθηκε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, στις 18.00, έγινε η παρουσίαση του Διαπεριφερειακού Θεματικού Δικτύου. Αν δεν μπορέσατε να την παρακολουθήσετε, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε από τις παρακάτω πηγές.

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την παρουσίαση του Δικτύου.

Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση θα βρείτε το βίντεο από την παρουσίαση του Θεματικού Δικτύου στο Νόησις - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας στις 6 Μαρτίου 2019.

Η ιστοσελίδα του Θεματικού Δικτύου είναι η εξής:

http://isecurenet.sch.gr/portal/

Για να συμμετέχει το σχολείο σας στο Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» καλείστε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα δήλωσης συμμετοχής, όπου δηλώνετε και τον/τη Συντονιστή/στρια Εκπαιδευτικού Έργου παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου σας, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020.

https://forms.gle/a7wPp9NQDpSEMR2s7

Με εκτίμηση,

Δρ Αλεξούδα Γεωργία

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής ΠΕ86

1ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας