Αγαπητές/οι συνάδερφοι,

σας προσκαλώ στην εξ αποστάσεως επιμορφωτική συνάντηση με θέμα «Προτάσεις για τη διδασκαλία του μαθήματος Πληροφορικής του Δημοτικού Σχολείου δια ζώσης και εξ αποστάσεως» που θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, ώρα 17:50-19:50. Η επιμορφωτική συνάντηση απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής που υπηρετούν σε σχολεία της Α/θμιας εκπαίδευσης της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.gle/rq7aXDHTLiBupJ3f9 το αργότερο μέχρι την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 π.μ., ώστε πριν την τηλεδιάσκεψη να τους αποσταλούν τα στοιχεία της σύνδεσης στο e-mail που θα δηλώσουν.

Στην επιμορφωτική συνάντηση η Δρ Γεωργία Αλεξούδα, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής ΠΕ86, θα κάνει εισήγηση για τα εξής θέματα:

´  Θέματα διδακτικής και καλές πρακτικές στη διδασκαλία της Πληροφορικής

´  Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

´  Διοργάνωση ημερίδας διάχυσης καλών πρακτικών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για τα μαθήματα Πληροφορικής

Επίσης, θα υλοποιηθεί η εισήγηση με θέμα «Λειτουργικότητες επεξεργασίας κειμένου μέσα από ευχάριστες σχολικές δραστηριότητες» από την κ. Νικολέττα Μουρατίδου, εκπαιδευτικό Πληροφορικής ΠΕ86 του Δημοτικού Σχολείου Χορτιάτη.

Τέλος, θα ακολουθήσει συζήτηση για τα θέματα της επιμορφωτικής συνάντησης.

 

Με εκτίμηση,

Δρ Γεωργία Αλεξούδα

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής ΠΕ86

1ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας