Προσκαλούνται οι Εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων που συμμετέχουν στο Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» σε εξ αποστάσεως επιμορφωτική συνάντηση που οργανώνει το 1ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 18:00 – 20:00. Η Γεωργία Αλεξούδα, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής ΠΕ86, θα κάνει εισήγηση για τα εξής θέματα:

  • Η λειτουργία του Θεματικού Δικτύου
  • Οι τρόποι εργασίας που μπορούν να ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί
  • Καλές πρακτικές δράσεων στο πλαίσιο του Θεματικού Δικτύου

Στο πλαίσιο της διάχυσης καλών πρακτικών θα γίνουν οι εξής εισηγήσεις από συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς:

  • Η κ. Μελπομένη Εφραιμίδου, εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΠΕ86, θα μιλήσει για τη δράση που υλοποίησε το 2ο Πρότυπο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης το σχολικό έτος 2019-20.
  • Η κ. Αθηνά Παλιεράκη, εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΠΕ86, θα μιλήσει για τη δράση που υλοποίησε το 1ο ΕΝΕΕΓΥΛ Θεσσαλονίκης το σχολικό έτος 2019-20.
  • Η κ. Βικτώρια Μυρώνη, εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΠΕ86, θα μιλήσει για τη δράση που υλοποίησε το 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης το σχολικό έτος 2019-20.

Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν την επιμορφωτική συνάντηση παρακαλούνται μέχρι την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 να συμπληρώσουν τη φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.gle/ZJVb7Pjia2wax9Xx8, ώστε πριν την τηλεδιάσκεψη να τους αποσταλούν τα στοιχεία της σύνδεσης στο e-mail που θα δηλώσουν.

Με εκτίμηση,

Δρ Αλεξούδα Γεωργία

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής ΠΕ86