Δελτίο Τύπου: « Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο καινοτόμο πρόγραμμα EyeHarp»
06052024Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτίο Τύπου: « Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο καινοτόμο πρόγραμμα EyeHarp»

IMG 5313

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Πιλοτικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος: «Αξιοποίηση του Ηλεκτρονικού Μουσικού Οργάνου EyeHarp για Μαθητές με Σπαστική Τετραπληγία ή και Εγκεφαλική Παράλυση στην Ειδική Αγωγή και τη Συμπεριληπτική Εκπαίδευση» που υλοποιεί σε σχολικές μονάδες της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας κατά το διδακτικό έτος 2022-2023, πραγματοποίησε εναρκτήρια εκδήλωση της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών με τίτλο

«Γνωριμία με το EyeHarp:Το πρώτο μουσικό όργανο που παίζεται με τα μάτια »

το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Κορδελιού κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο αντιδήμαρχος παιδείας Θέρμης κ. Στέλιος Αποστόλου. Ξεχωριστό χρώμα δόθηκε από την μουσική επένδυση της εκδήλωσης από τον Καλλιτεχνικό Μουσικό Σύλλογο Ευόσμου «Φιλομήλα» με την μαέστρο του κα Άννα-Μαρία Κότσυφα. Τη χορωδία συνόδευσε ο δημιουργός του EyeHarpκ. Ζαχαρίας Βαμβακούσης που έπαιξε φλάουτο με το EyeHarp.

Ακολούθησαν βιωματικά σεμινάρια επιμόρφωσης των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών, τα οποία ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου.

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι
casibom girişcasibom giriş
gaziantep evden eve taşımacılıkdiş eti ağrısıankara gülüş tasarımıistanbul hayır lokmasımaltepe evden eve nakliyatsancaktepe evden eve nakliyattuzla nakliyatkartal evden eve nakliyattarsus evden eve nakliyat